Folie Auto LLumar

fabrica-de-folie-auto-LLumar         Folia Auto LLumar este una dintre cele mai performante folii auto din lume. Acesta folie auto este fabricata in America, St. Louis, Missouri. Producatorul de folie auto este CPFilms care are capacitatea de a corespunde cerintelor pietei globale mai eficient decat oricare competitor pe ramura folie auto sau de folii cladiri.

CPFilms este prezenta si pe piata din romania prin unicul importator ale acestei marci de folii auto sau folii cladiri. Acesta este in romania din anul 2001. Colaborarea noastra cu acesta a inceput de foarte mult timp si are la baza un puternic contract de colaborare pe ramura folii.

 

FolieAutoVoluntari.ro este unicul aplicator de folie auto omologat pe toata partea de Voluntari, Com. Pantelimon, judetul Ilfov. FolieAutoVoluntari.ro este omologat RAR cu numarul 311/2011 pentru aplicare de folii auto pe laterale spate si luneta masini dvs.

        Gama de folii auto comercializate de catre noi, FolieAutoVolunrati.ro, de la LLumar este evaluata pe 5 clase de stele:

  1. LLumar Basic – este o folie auto clasificata de catre LLumar cu 2 stele din 5. Acesta folie auto are ca si coduri LA 05 BK SR HPR, LA 15 BK SR HPR, LA 35 BK SR HPR si LA 50 BK SR HPR. Garantia acestei folii auto este de 2 ani. Nuanta foliei auto este pe o usoara tenta de verde, iar transparentele foliilor auto din gama LA sunt  7%, 17%, 36% si 49%. Razele UV sunt respinse in proportie de 95% din totlalul acestor raze nocive.
  2. LLumar Classic – este o folie auto clasificata de catre LLumar cu 2,5 stele din 5. Acesta folie auto are ca si coduri comerciale AT 05 GR SR HPR, AT 15 GR SR HPR, AT 35 GR SR HPR si AT 50 GR SR HPR. Garantia aceste folii auto este de 5 ani. Nuanta folie auto este pe tenta de fumuriu-albastru, din anumite unghiurii, iat transparentele foliilor auto din gama AT sunt 6%, 15%, 38% si 53%. Razele UV sunt respinse in proportie de 99% din totalul acestor raze nocive.
  3. LLumar Esprit – este o folie auto clasificata de catre LLumar cu 3 stele din 5. Acesta folie auto are ca si coduri ATC 05 CH SR HPR, ATC 15 CH SR HPR, ATC 20 CH SR HPR, ATC 35 CH SR HRP si ATC 50 CH SR HPR. Garantia acestor folii auto este de 7 ani. Nuanta foliei auto este pe tenta de fumuriu-cenusiu, iar transparentele foliilor din gama ATC sunt 5%, 20%, 23%, 37% si 54%. Razele UV sunt respinse in proportie de 99% din totalul acestor raze nocive.
  4. LLumar Comfort – este o folie auto clasificata de catre LLumar cu 4 stele din 5. Acesta folie auto are in compozitia ei un strat de metal, facand ca protectia termica sa fie foarte eficienta, respingand energia solara 70% din totalul acesteia. Folia auto are ca si coduri ATR 05 CH SR HPR, ATR 15 CH SR HPR, ATR 20 CH SR HPR, ATR 35 CH SR HPR si ATR 50 CH SR HPR. Garantia acestei folii auto este de 10 ani. Nuanta foliei auto este pe tenta de verde-cenusiu, iar transparentele foliilor auto din gama LA sunt  5%, 15%, 21, 38% si 55%. Razele UV sunt respinse in proportie de 99% din totlalul acestor raze nocive. Acesta folie auto avand in componenta ei un strat protector de metal a mai primit ca si porecla „TITANUM” .
  5. LLumar AvantGarde – este o folie auto clasificata de catre LLumar cu 5 stele din 5. Acesta folie auto are ca si coduri LATI 05 LS SR HPR, LATI 15 LS SR HPR, LATI 35 LS SR HPR si LATI 50 LS SR HPR. Garantia acestei folii auto este de 12 ani. Aceste folii auto sunt ceramice, un strat foarte bun in lupta cu cladura din masina, respingand energia solara in proporti foarte mari, indiferent de transparenta acestei folii auto. Nuanta foliei auto este pe o tenta de fumuriu, iar transparentele foliilor auto din gama LATI sunt  5%, 18%, 38% si 55%. Razele UV sunt respinse in proportie de 99% din totlalul acestor raze nocive. Acesta gama de folii auto AvantGard de la LLumar vine si  in intampinarea clientiilor care doresc ca lumina vizibila care intra in masina sa fie foarte mare si totodata protectia la caldura sa fie foarte mare. Cele doua folii auto cu care putem multumi si aceste persoane sunt: AIR 75 si AIR 80. AIR 75 este pe o usoara tenta de verde, transparenta foliei este de 73%, iar energia solara respinsa este de 39%. AIR 80 are o tenta de albastru, transparenta foliei auto este de 78%, iar energia solara respinsa este de 43%. Ajungem la comcluzia ca avem doua folii auto foarte transparente cu protectie foarte mare la respingerea energiei solare.

folie-auto-LLumar-Romania