Folie Auto Motiva

folie-auto-voluntari-motivaFolia auto Motiva sunt realizate de singurii producatori verticali intergri din lume, motiv pentru care matera prima din care sunt realizate foliile auto Motiva, sunt verificate si testate pentru a obtine calitate maxima si zero defecte. Producatorul foliilor auto Motiva ne garanteaza, ca foliile auto au garantie reala intre 5 si 15 ani. Toate foliile auto Motiva au vizibilitatea extinsa din interior in exterior, oferind cea mai buna claritate optica, iar respingerea energiei solare poate ajunge pana la 80%. Stratul antizgariere si culoarea placuta fac ca aceste folii auto Motiva sa reziste excelent in timp, pastrandu-si calitatiile si proprieratiile maxime pe toata durata garantiei.

 

Foliile Auto Motiva sunt clasificate pe 5 serii:

   1.  Folie Auto Motiva Black Plus – este o folie auto realizata din 2 straturi de poliester colorat in profunzime cu picmenti stabili UV respingand razele UV 99% din totalul acestora. Folia auto Motiva Black Plus are aspect fumuriu negru grafit. Energie solara este trespinsa in proportie de 41%. Garantia acestor folii auto Motiva Black Plus este de 5 ani. Transparentele sunt 5%, 21%, 34% si 52% oferind clientiilor o gama extinsa de transparente.

2. Folie Auto Motiva QDP Charcoal – este o folie auto realizata din 2 straturi de poliester colorate in profunzime la extrudare si contine picmenti de ultima generatie de tipul COLOR-STABLE. Folie auto QDP Charcoal are filtru UV respingand aceste raze nocive 99% din totalul acestora. Acesta serie de folie auto are aspect de fumuriu, negru carbune. Resping energie solara 43%, iar garantia reala este de 7 ani. Transparentele acestei serii sunt de 4%, 19%, 30% si 48%.

3. Folie Auto Motiva HP Charcoal – este o folie auto realizata din 2 straturi de poliester, unul colorat in profunzime la extrudare cu picmenti de ultima generatie COLOR-STABLE, iar altul metalizat oferind o protectie solara marita. Acesta folie auto are aspect de carbune negru usor metalizat. Garantia oferita de producator este de 10 ani, respingand energia solara 63% din totalul ei. Razele UV sunt filtrate 99% oferind cea mai mare protectie pielii dvs. sau a interioarul masini. Transparentele sunt 5%, 10%, 20%, 28%, 39% si 54%.

4. Folie Auto Motiva HPP Carbon – este o folie auto realizata din 2 straturi de poliester, unul colorat in profunzime la extrudare cu picmenti de ultima generatie COLOR-STABLE, iar celalalt este metalizat prin pulverizare catodica(sputter), cu aliaje de nichel si crom. Acesta folie auto metalizata ofera o mai buna protectie solara si o mai rezistenta in timp. Culoarea foliei auto HPP Carbon este de negru carbune metalizat. Este o culoare placuta ce rezista pe toata perioada garantiei, pastrandu-si aceleasi proprietati din primul an de garantie pana in ultimul. Transparentele sunt 4%, 13%, 22% si 37%.

5. Folie Auto Motiva Ceramic – sunt acele folii auto Motiva care au in componenta lor o tehnologie avansata, nano particule. Aceste folii auto sunt aproape transparente si au aspect neutru nereflectiv. Foliile auto au codurile comerciale CERAMIC 70 CH si CERAMIC 80 BL. Transparentele acestor folii auto sunt 70% respectiv 78%. Foliile sunt foarte transparente dar respingerea energiei solare este de 61% respectiv 45%. Foliile auto Motiva Ceramice au garantie extisa de 15 ani.

folie-auto-Motiva-Romania