Folie Auto Sun Gard

Sun-Gard          O folie auto SunGard este proiectata sa asigure aspectul placut masini dvs., sa va protejeze de razele solare si pentru performantele ei in lupta cu soarele nociv. Folia auto SunGard este renumita pentru calitatea acesteia, dar si pentru stratul antizgariere performant ce ne protejeaza foliile auto de particulele fine de praf. Adezivii specialii facuti sa reziste la zgariere fac din acesta folie auto una foarte rezistenta in timp. SunGard are o gama larga de tipuri de folii auto sau folii cladiri.

Foliile auto SuGard sunt omologate RAR ( registrul Auto Roman ), pentru aplicarea pe geamurile spate si luneta masini. Pentru partea din spate a masini dvs. ( laterale spate + luneta ) sunt foarte multe transparente omologate. Pentru partea fata a masini dvs. ( laterale stanga-dreapta fata sofer ), sunt omologate doar acele folii auto care impreuna cu transparenta geamului nu scad sub 70%, conform OUG 195/2002 , si geamurile sunt marcate corespunzator cu timbru de transparenta eliberat de catre importator, personalizat pentru fiecare aplicator autirzat sa monteze folie auto.

Pentru gama de folii auto SunGard aplicatorii nostrii folosesc la montaj doar scule de aplicare folie auto speciale. Solutiile de film-on sau film-off sunt profesionale. Aplicarea de folie auto SunGard pentru laterale spate si luneta masini dvs. dureaza in medie cam 2 ore, iar daca se opteaza si pentru laterale stanga-dreapta sofer mai efectuam 1 ora pentru acesta operatiune. Pentru linistea clientiilor nostrii, va comunicam ca nu vom desface absolut nimic de pe masina dvs. pentru ca aplicarea de folie auto profesionala in 2014 se realizeaza cu geamurile la pozitia lor.

           Va asteptam in atelierul nostru autorizat RAR pentru aplicare de folie auto din strada Clabucet nr. 30, Voluntari, Ilfov. Vezi HARTA GOOGLE sau CONTACTATI-NE .

folie-auto-sungard-Romania