Folie Auto SunTek

suntek_logo         Foliile auto SunTek sunt fabricate un SUA, de catre CLC        ( Commonwealth Laminating & Coating, Inc. ), un lider inovativ in domeniul fabricarii foliilor auto. Calitatea deosebita se datoreaza investitiilor permanente in cercetare si dezvoltare si este ilustrata de larga raspandire a folie auto SunTek in intreaga lume. Foliile auto SuTek sunt prezente si in Romania, fiind omologate de catre RAR ( Registrul Auto Roman ), avand numarul de omologare si certificare 3771 precum si licentele aferente.

Foliile auto marca SunTek se aplica dintr-o singura bucata pe luneta masini dvs., si nu se va desface nimic de la masina dvs.( fata de usa, bancheta, geamult, etc.) . Folia auto SunTek, fiind omologata si detinand numarul de omologare RAR 3771, nu mai trebuie sa mergeti la RAR dupa aplicarea acesteia pe masina dvs. Garantia minima a acestor folii auto este de 5 ani, timp in care folia auto nu se decoloreaza si nu apar bule.

Gama de folii auto marca SunTek sunt:

Folie Auto SunTek UltraVision: este o folie spectral selectiva care are o tehnologie foarte avansata ce ii ofera o claritate mare si un aspect non-reflectorizant, folia fiind aproape nedetectabila.

Folie Auto SunTek InfinityOP: este o folie auto compusa exclusiv din metale pulverizate. Acest scut subtire ofera protectie si performante superioare, fiind o folie auto metalizata.

Folie Auto SunTek HighPerformance: este o folie auto cu aspect placut. Respinge foarte bine energia solara si asigura claritatea optica excelent, reducand efectele de orbire.

folie-auto-suntek-Romania