Folii Cladiri

In primele randuri din site-ul FolieAutoVoluntari.ro am discutat despre cei mai mari producatori si importatori de folie auto sau folii cladiri, materiale destinate colorarii geamurilor, protectiei impotriva razelor solare sau destinate intimitati.

Acesti producatori de folii au doua mari ramuri:

  • Folie Auto Omologate RAR
  • Folii Cladiri

Acum va vom prezenta ramura destinata  „Folii Cladiri” :

Folia destinata cladirilor a fost creata pentru a ne proteja chiar si atunci cand nu iesim din case sau cand suntem la locurile de munca. Toata lumea a observat ca vara este din ce in ce mai cald. Cum putem schimba acest lucru? Nu putem! Singura nostra optiune ramane, sa ne protejam pe noi, sau sa ne protejam familia de lumina orbitoare, razele solare nocive si razele UV care decoloreaza orice distrugandu-ne lucrurile din interiorul incaperilor.

Foliile destinate cladirilor de locuit sau birourilor au fost create atat pentru protectie, dar si pentru decor. Exista cateva clasificari ale foliilor destinate cladiriilor:

  • Folii Solare
  • Folii Decorative
  • Folii Antiefractie

       1. folii-solareFolii Solare:  sunt acele folii solare pe care le vedem pe anumite cladiri, cu tenta de oglinda, fiind folii reflective, respingand energia solara pana la 79% din totalul ei. Foliile solare sunt facute sa se vada din interior in exterior, filtrand lumina intre 15% si 54% din totalul ei. Sunt acele bariere termice, eliminand stresul termic care se creeaza vara in interiorul casei dvs. De ce sa nu ne bucuram de vara si sa stam acasa sau la servici fara sa punem staniol in geamuri sau sa ne sufocam de caldura excesiva. Singura solutie eficienta de a te proteja de cladura solara si de ati creea in interiorul cladirii un ambient placut este FOLIA SOLARA.

 

    2. folii-cladiriFolii Decorative: sunt foliile destinate decorarii sticlei de la locul de munca sau acasa. Cu ajutorul acestor folii decorative va puteti transforma o sticla veche si simpla, in ceva nou si placut. Acum nu mai trebuie sa-ti inlocuiesti toate geamurile locuintei daca nu-ti mai place cum arata? Solutie o dam noi, FolieAutoVoluntari.ro, folia decorativa.  Foliile decorative sunt in general folii sablate simple, folii sablate cu modele, folii sablate cu patrate, folii sablate cu dungii groase, folii sablate cu dungii subtiri, folii sablate cu buline, etc.

 

 

   3. folie-antiefractieFolii Antiefractie: sunt acele folii transparente care se pot aplica la interiorul sau exteriorul sticlei si ne protejeaza importiva caderii cioburilor sau importiva efractiei. Foliile antiefractie sunt in general folii transparente lasand sa intre o cantitate foarte mare de lumina vizibila in interior. Aceste folii sunt clasificate in folii de siguranta, cu grosimea maxima de pana la 200 microni si folii antiefractie, cu grosimea minima de 200 microni. Aceste folii sunt foarte clare, respingand razele UV in proportie de 95%.

Ca sa intelegem mai bine aceste date prezentate mai sus, echipa de folii LLumar au pregatit un film demonstrativ.